Welke maat voor het reinigen van ramen heb ik nodig?

Verlengpalen zijn er in verschillende maten en je hebt er waarschijnlijk een paar in je arsenaal om verschillende klussen aan te pakken. Kortere palen van 8 voet of minder zijn geweldig voor het bereiken van ramen op maaiveldhoogte.

Welke maat voor het reinigen van ramen heb ik nodig?

Verlengpalen zijn er in verschillende maten en je hebt er waarschijnlijk een paar in je arsenaal om verschillende klussen aan te pakken. Kortere palen van 8 voet of minder zijn geweldig voor het bereiken van ramen op maaiveldhoogte. Sommige verlengpalen gaan helemaal tot 24 voet, op die lengte kun je de meeste ramen op de tweede verdieping bereiken en misschien enkele ramen op de derde verdieping. De meeste ramen op de begane grond, eerste en tweede verdieping kunnen worden schoongemaakt met 20 en 25ft watertoegevoerde palen.

Afhankelijk van uw behoeften heeft u misschien maar één paal nodig, of als u meerdere soorten gebouwen schoonmaakt, kunt u merken dat u een reeks verschillende lengtes nodig heeft. De eerste stap is het bepalen van de juiste lengte- of hoogtepaal die u nodig hebt. Om dit te bereiken, overweeg dan de maximale hoogte van het hoogste venster dat u nodig hebt om die hoogte te bereiken en vermenigvuldig deze met 1,2x. Door de hoogte die u moet bereiken met deze hoeveelheid te vermenigvuldigen, voegt u een kleine hoeveelheid toe aan uw paallengte om eventuele buiging of buiging in de paal te compenseren die wordt veroorzaakt door schrobdruk en zwaartekracht.

Zodra je de lengte van de paal hebt bepaald, is het tijd om te kiezen welk materiaal je wilt. De grootte van de paal die je nodig hebt, wordt grotendeels bepaald door het soort werk waarvoor je het nodig hebt. Het meeste huishoudelijk werk wordt gedaan op de grond en de eerste verdieping, en dus is een paal van 18-22 voet ideaal, met een ingeklapte lengte van ongeveer 5ft. Mogelijk moet u een selectie verlengpalen kopen, afhankelijk van het werk dat u doet.

Hoewel je wat grote palen nodig hebt, is groter niet altijd beter. De kleine en lichtgewicht paal van 2 x 60 cm is voldoende voor de meeste reinigingsvereisten. Deze maat wordt ten zeerste aanbevolen en erg handig voor ramen die net buiten bereik zijn. Als u meer wilt weten over de verschillen tussen verlengpalen en watergevoede palen, gaat u naar de pagina voor het reinigen van ramen.

Water Fed ruitenreiniging maakt daarentegen gebruik van zuiver water en watergevoede borstels om een vlekkeloze reiniging achter te laten. Deze palen hebben een veelzijdige Unger-tip die op Unger Tools wordt vergrendeld en ook geschikt is voor reinigingsgereedschappen die perspassing, schroefbevestiging of klikpasvorm zijn. Deze functie is handig voor het horizontaal gebruiken van de rakel en bij het reinigen van raampijn met schuine rand. Overtollig vocht maakt het snijden van de rand moeilijker en het reinigen van het oppervlak is een grotere uitdaging.

Met een watergevoede paal kunt u ramen op de begane grond tot 6 verdiepingen reinigen en vooral vanuit de veiligheid van de grond. Laat je niet verleiden om te denken dat ze allemaal dezelfde taak uitvoeren - het kiezen van de juiste paal kan je helpen effectiever te werken, de belasting van je rug en schouders te verminderen en het product dat je levert te verbeteren (namelijk vlekkeloos schone ramen). Hybride palen vinden de fijne balans tussen kosten en baten, waardoor ze erg populair zijn, vooral voor nieuwe glazenreinigingsbedrijven. Met een verlengstang kunt u al uw traditionele gereedschappen zoals wissers, schrapers of andere accessoires voor het reinigen van ramen bevestigen.

Verlengpalen voor het reinigen van ramen zijn een eenvoudig en veilig alternatief voor het uitstappen van de ladder en klimmen naar de tweede verdieping. Lichte, robuuste palen verlichten veel van de belasting van uw lichaam die wordt veroorzaakt door reiniging op hoogte met een watertoegevoerde paal. De best verkochte DoCapole 6-24 'Cleaning Kit biedt alles wat nodig is voor het afstoffen van binnen en buiten en voor het reinigen van ramen.

facade cleaning

Leave Message

Required fields are marked *