Gevelreiniging londen?

Gevelreinigingsdiensten in Londen, Power Washing %26 Zacht wassen, Cherry Picker %26 Touwtoegang. We kunnen uw oppervlakken tot 5 jaar garanderen %26 Bespaar u.

Gevelreiniging londen?

Gevelreinigingsdiensten in Londen, Power Washing %26 Zacht wassen, Cherry Picker %26 Touwtoegang. We kunnen uw oppervlakken tot 5 jaar garanderen %26 Bespaar u. Baksteen%26 stenen gevels kunnen extreem vuil worden door verkeersdampen. Dientengevolge, vereist periodieke, intensieve reiniging met jetwash.

Onze oververhitte watermachines stomen vuil en vuil voorzichtig en effectief weg om hun schoonheid te herstellen. We hebben in heel Londen schoonmaakdiensten uitgevoerd voor gevels, wat helpt bij het behoud van gekoesterde structuren en oppervlakken. Deze gevel was jarenlang niet schoongemaakt, in feite niet in het geheugen van een van de huurders of de beheermaatschappij. Alle Clean Services hebben volledig opgeleide IRATA-gekwalificeerde abseilers in dienst, waaronder 2 IRATA-niveau 3-supervisors, die zeer ervaren zijn in alle vormen van gevelreiniging en touwtoegangswerk.

We hebben jarenlange ervaring in de branche en bieden een hoogwaardige en efficiënte gevelreinigingsservice. Reiniging van het dak werd bereikt door toegang op maaiveldniveau met Softwashing-technieken, waardoor de veiligheidsrisico's en -kosten voor de gezondheid %26 werden verminderd. Om een schone uitstraling te behouden en een uitnodigende sfeer voor klanten te creëren, is het de taak van gebouwbeheerders om hun buitengevel helder te houden. SMB Restoration kan interne en externe steenreinigingswerkzaamheden uitvoeren met behulp van de verschillende gespecificeerde disciplines die nodig zijn om te passen bij het steentype, de locatie en het type vervuiling dat aanwezig is.

Alle ruimtes, inclusief ramen, keramische bekleding en metaalwerk werden allemaal schoongemaakt voor het bouwbedrijf, zodat de overdracht op tijd en binnen het budget probleemloos verliep. In het Britse klimaat zijn de vochtige en warme omstandigheden ideale omstandigheden om organische groei te laten bloeien op de buitenkant van een gevel.

Leave Message

Required fields are marked *