Kan het reinigen van ramen krassen?

Het hebben van een droog raam of het gebruik van een droge papieren handdoek of doek kan stof en andere deeltjes aantrekken, die tijdens het vegen krassen op het raam kunnen veroorzaken. Ten eerste is het essentieel om ramen nooit droog te reinigen.

Kan het reinigen van ramen krassen?

Het hebben van een droog raam of het gebruik van een droge papieren handdoek of doek kan stof en andere deeltjes aantrekken, die tijdens het vegen krassen op het raam kunnen veroorzaken. Ten eerste is het essentieel om ramen nooit droog te reinigen. Zelfs als de doek of handdoek die u gebruikt zacht aanvoelt, kan deze nog steeds stofdeeltjes bevatten of aantrekken. Zorg ervoor dat je een vochtige doek gebruikt en je ramen besproeit om ze nat te maken tijdens het schoonmaken.

Ramen kunnen al worden beschadigd door verf, vlekken en harde verwering voordat ze worden schoongemaakt. In deze gevallen kan Squeegee Squad Window Cleaners niet-routinematige opties voor het reinigen en herstellen van ramen voorstellen, terwijl de risico's worden uitgelegd voordat u probeert uw ramen schoon te maken. Ik weet dat Glass Renu krassen zal verwijderen, maar het is erg duur en er zitten veel krassen op deze ramen. Het is misschien duurder om ze allemaal te verwijderen dan alleen te betalen voor nieuwe vensters.

Deze deeltjes komen los tijdens het normale glazenreinigingsproces en kunnen grote krassen veroorzaken, meestal over het hele glas. Zelfs tijdens het opruimen van ramen (verwijderen van gips, verf, textuuroverspray, spatten beton, mortel, tape en stickers), is de kans groot dat gesmolten fabricageafval kan worden losgemaakt en over het glasoppervlak kan worden gesleept. Met onze professionele gereedschappen worden de ramen niet bekrast. Over het algemeen wordt glas meestal bekrast door degenen die niet weten wat ze doen na een nieuwbouw of nieuwbouw.

Stel dat er verf op een raam achterblijft en iemand zonder het juiste gereedschap er krassen op kan maken terwijl hij probeert de verf te verwijderen. Hoewel het begrijpelijk is, zullen velen ervoor willen zorgen dat ze niet te veel betalen voor een professionele glazenschoonmaakservice in Milton Keynes, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er waarde is in de aangeboden service. Toen ik klaar was met het schoonmaken van het glas merkte ik geen krassen op, maar ze zijn er nu zeker. Net als elke andere professional is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u alleen een doorgewinterde professional gebruikt als het gaat om het reinigen van ramen.

Sommigen kunnen er echter van worden weerhouden gebruik te maken van de diensten van een professionele glazenreiniger omdat ze vrezen dat glas tijdens het reinigingsproces kan worden bekrast. Gekrast glas kan voorkomen bij het reinigen van ramen, maar dit zou niet het geval moeten zijn bij het gebruik van de diensten van een professionele glazenschoonmaakdienst,. Dit betekent dat het water dat de ramen reinigt vrij is van vuil, mineralen of chemicaliën, wat betekent dat er een vlek- en streepvrij raam is. Zuiver watertechnologie bestaat uit een waterzuiveringsproces in vijf fasen dat wordt aangetast door zowel gedemineraliseerde hars via gemengde bedden als omgekeerde osmose, wat resulteert in 100 procent schoon water.

Het is beter om het wassen en schoonmaken over te laten aan een professional die weet met welke soorten ramen ze werken en wat er mogelijk mis kan gaan en het juiste gereedschap om te gebruiken, en de juiste manier om de specifieke ramen die je hebt schoon te maken. Defecte ramen van gehard glas werken niet goed met traditionele reinigingsgereedschappen die in het verleden zijn gebruikt, zoals scheermesjes. Als bedrijf is het belangrijk voor een etalage om schone ramen te onderhouden, omdat mensen een mening over uw bedrijf vormen voordat ze zelfs maar de deur binnenlopen. Wanneer het op glazen oppervlakken wordt aangebracht, wordt het schone water aan de lucht laten drogen en verlaat het oppervlak zonder strepen of zeepresten dan traditionele methoden voor het reinigen van ramen.

Niet al het glas is hetzelfde en niet alle garanties zijn hetzelfde, dus reken niet alleen op de garantie, zorg ervoor dat u het juiste gereedschap gebruikt bij het reinigen van uw ramen om schade te voorkomen. Een professioneel glazenreinigingsbedrijf zorgt er niet alleen voor dat het juiste proces wordt gebruikt bij het reinigen van de ramen, maar zorgt er ook voor dat er geen kans op schade is voordat de klus wordt gestart. Professionele glazenwassers krijgen toegang tot krachtigere schoonmaakbenodigdheden dan u in de gewone winkel kunt vinden. Begin met de reparatie door het oppervlak van het raam grondig te reinigen en te drogen, en zorg ervoor dat u een zachte doek gebruikt om er geen krassen op te maken.

Leave Message

Required fields are marked *