Hoe glazen gevel te reinigen?

In de meeste gevallen kan glas met veel schoon water worden gewassen. Soms kan een beetje neutraal reinigingsmiddel of een geschikt commercieel reinigingsproduct aan het water worden toegevoegd.

Hoe glazen gevel te reinigen?

In de meeste gevallen kan glas met veel schoon water worden gewassen. Soms kan een beetje neutraal reinigingsmiddel of een geschikt commercieel reinigingsproduct aan het water worden toegevoegd. Er wordt ook een rakel of speciaal ontworpen doeken gebruikt. Na reiniging moet het glas worden afgespoeld met schoon water en worden afgeveegd met een rakel.

De meest gebruikte waterbehandeling is drukreiniging, waarbij het oppervlak van het gebouw wordt besproeid met een waternevel met lage tot middelhoge druk. De druk begint laag en wordt zo nodig verhoogd om de opeenhoping van vuil en vuil te verwijderen. Een borstel met natuurlijke of synthetische haren wordt soms gebruikt voor hardnekkige plekken. Niet-ionische reinigingsmiddelen kunnen ook aan het water worden toegevoegd om vuil op oliebasis te verwijderen.

Vuil wordt losgemaakt en weggespoeld met een gestage stroom water. Vervolgens wordt het geschrobd met een borstel of gespoeld met 400 psi water. Deze methode wordt vaak gebruikt voor kalksteenglazuurstenen. Met zijn zuiveringssysteem voor zuiver water maakt UNGER het verwijderen van vuil van glas en andere geveloppervlakken mogelijk.

Zonder het gebruik van chemische reinigingsmiddelen. De mineralen worden door het zuiverwaterfilter van UNGER uit het water verwijderd, zodat er na verdamping geen residuen zoals tensiden of minerale afzettingen achterblijven. De juiste hardheid van de borstelharen kan worden gekozen voor het betreffende oppervlak uit het assortiment van verschillende borstels. Afgeronde rubberen randen op de borstels beschermen bovendien het te reinigen oppervlak en voorkomen schade tijdens het reinigen.

Door gebruik te maken van telescopische palen kan ook op een stabiele en veilige manier een hoogte tot 20 m worden bereikt. In een hoogbouw wordt een raamlaag gecreëerd met ramen die kunnen worden geopend voor reiniging. Voor valbescherming is er nog een glaslaag met impactruiten. Op een m2 raamoppervlak van de eerste glazen gevellaag is er dus 2 m2 glasoppervlak.

Nog een m2 raamlaag van het schot voegt nog eens 2 m2 glasoppervlak toe dat moet worden gereinigd, waardoor in totaal 4 m2 glasoppervlak moet worden gereinigd op een m2 geveloppervlak. Als je geen zin hebt om de gevel van je gebouw zelf schoon te maken, kun je een professioneel bedrijf inschakelen om de klus te klaren. Om ervoor te zorgen dat uw gebouw in goede handen is, neemt u de tijd om de bedrijven te evalueren die gevelreinigingsdiensten voor gebouwen aanbieden. De duur van de reinigingscyclus is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type gevel en de hoogte van het gebouw.

Om ervoor te zorgen dat de schoonmaakdienst op glazen gevels, ramen, raamkozijnen en de zonwering kan worden gepland of aangeboden, zijn de hoeveelheidsgegevens (bijv. glazen gevels bijvoorbeeld gevoelig voor krassen veroorzaakt door vuiletsen in het glas, dus regelmatig vuil verwijderen is belangrijk. Toch moet u er toch voor zorgen dat uw stenen gevel in topvorm blijft door deze regelmatig te laten reinigen. Roestvrij staal, glas, gelakt metaal, koper of steen, vereisen reinigingsmethoden die daarop zijn aangepast.

Bedrijven gebruiken dus meer dan ooit glazen gevels om een meer open en gastvrije omgeving te creëren. Voor het reinigen zijn technische middelen nodig, zoals een geveltoegangssysteem of een telescopisch hefplatform. Bovendien, als uw commerciële eigendom zich op een extreem warme of koele plaats bevindt, moet u ook wachten tot het weer milder wordt om ramen schoon te maken. Het is ook belangrijk om te erkennen dat het reinigen van de gevel van uw gebouw hoogstwaarschijnlijk op hoogte moet werken, dus het is essentieel dat u te allen tijde gezondheid en veiligheid serieus neemt.

Als het regenachtig, winderig of extreem heet is, kun je beter je glazen gevel een andere keer schoonmaken. En als uw glazenreiniger meer dan 4 voet hoog moet gaan om uw glazen gevel schoon te maken, rust ze dan uit met een harnas voor het hele lichaam, lanyard en touw, of een zelfintrekbaar koord voor hun bescherming. Er wordt een optionele glazen gevellaag_extra geïntroduceerd, die alleen mag worden gebruikt als een tweede gevellaag aanwezig is die moet worden gereinigd met glasgedeelte. Als het overdag is, zijn er waarschijnlijk andere mensen in de buurt, werknemers, die de schoonmaak kunnen beïnvloeden en wiens werk negatief kan worden beïnvloed door de schoonmaak.

Leave Message

Required fields are marked *