Soorten gevelreinigingssysteem?

Goed toegepaste behandelingen op waterbasis zijn de minst invasieve soorten gevelreiniging en een conservatieve manier om de klus te klaren, vooral als het gaat om typisch vuil en vuil. Vuil wordt losgemaakt en weggespoeld met een constante stroom water.

Soorten gevelreinigingssysteem?

Goed toegepaste behandelingen op waterbasis zijn de minst invasieve soorten gevelreiniging en een conservatieve manier om de klus te klaren, vooral als het gaat om typisch vuil en vuil. Vuil wordt losgemaakt en weggespoeld met een constante stroom water. Vervolgens wordt het geschrobd met een borstel of gespoeld met 400 psi water. Deze methode wordt vaak gebruikt voor kalksteen, glazuurstenen.

Over het algemeen zijn de reinigingsmethoden voor gevels op waterbasis. Deze conservatieve benadering voor het verwijderen van typisch vuil en vuil omvat hogedrukreiniging, weken en wassen met stoomwarmte. In sommige gevallen kunnen methoden echter chemische behandelingen, zandstralen enzovoort omvatten en kunnen ze steigers, beschermende platen enzovoort omvatten. Gevelreiniging is een van de belangrijkste taken voor de positieve uitstraling van bedrijven en gebouwen.

Gebouwen met meerdere verdiepingen worden op grote hoogte schoongemaakt, waardoor het een veeleisende taak is voor professionele glas- en gebouwreinigers met strikte veiligheidseisen. De verschillende materialen van gevels, bijv. Roestvrij staal, glas, gelakt metaal, koper of steen, vereisen reinigingsmethoden die daarop zijn aangepast. Milieuvriendelijkheid wordt steeds belangrijker bij het reinigen van glas en gevels, daarom wordt reiniging met UNGER-reinigingssystemen aanbevolen.

Hangende en vaste toegangssystemen bieden een geweldige manier om allerlei soorten gebouwen te onderhouden. De meeste van onze voorgestelde dakwagens hebben telescopische jibs om alle delen van een gevel te bereiken. We hebben de grootste BMU ter wereld gecreëerd voor The Dubai Jewel Tower. Een zelfhijsende gondels heeft twee XSClimber-hijstoestellen die aan dakwagens kunnen worden opgehangen, en kan worden gebruikt in combinatie met portaalbruggen of monorails.

Portaalbruggen zijn ook bekend als doorkruisen werkbruggen, portaalbruggen zijn de perfecte oplossing voor zowel de externe als interne reiniging van glazen atriums die meestal moeilijk toegankelijk zijn. Onze monorailsystemen zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Monorails zijn ideaal voor middelgrote gebouwen met gecompliceerde ontwerpen en moeilijk bereikbare plaatsen. Voor het reinigen van gevels van glas, staal of natuursteen adviseert UNGER het gebruik van telescopische palen en geschikte borstels.

Hij voegt eraan toe: „IT-bedrijven (TCS, CTS, Infosys), winkelcentra (Phoenix) zijn al begonnen met het gebruik van AWP voor het reinigen van hun gevels. Soms wordt de term 'gevel' gebruikt om meer specifiek te verwijzen naar buitengezichten van gebouwen die bijzondere architectonische nadruk hebben, zoals een imposant ontwerp, decoratie, de hoofdingang van het gebouw enzovoort. Wanneer de gevel wordt gereinigd, openen de poriën van het gebouw zich en laten vocht op natuurlijke wijze naar buiten komen. Een schone gevel kan niet alleen een positieve invloed hebben op de publieke indruk, het kan ook helpen om huurders aan te trekken of te behouden en een positieve bijdrage te leveren aan de omliggende wijk.

Deze combinatie kan ervoor zorgen dat een gevel in kleur vervaagt, wat van invloed is op het algehele uiterlijk van het gebouw. Ophangwagens rijden langs een monorail met handmatige of gemotoriseerde aandrijving, meestal aan de bovenkant van het gebouw en wiegen kunnen worden verlaagd tot het vereiste niveau voor toegang tot de gevel. Het speciale architectuurontwerp aan de voor- en buitenkant van hoge gebouwen staat bekend als gevels van wolkenkrabbers. Een davit-systeem is een economisch, eenvoudig en goedkoop systeem dat de meest gebruikte oplossing is voor eenvoudige gevels.

Het kan zijn dat in uw huurovereenkomst staat dat u de buitenkant van het gebouw moet onderhouden, dus het is essentieel dat u dit deel van het pand te allen tijde schoon houdt. Toch moet u er toch voor zorgen dat uw stenen gevel in topvorm blijft door deze regelmatig te laten reinigen. Professionele reinigers gebruiken meestal nylon touwen en stijgende en dalende systemen om gevels van gebouwen schoon te maken. Het creëren van geveltoegangssystemen is nichewerk dat ontwerp, projectmanagement en een gedetailleerde kennis van machinebouw in de industrie vereist.

De meest effectieve en efficiënte manier is om een enkele machine te installeren, een gebouwonderhoudseenheid (BMU) genaamd, een automatisch, op afstand bedienbaar of mechanisch apparaat, meestal opgehangen aan het dak, dat systematisch over het oppervlak van een constructie beweegt terwijl menselijke ramenwassers in een kluis worden vervoerd mand vaak genoemd als een wieg of gondels, om de gevel te onderhouden of schoon te maken. Het type materiaal bepaalt de reinigingsmethode, evenals de locatie van het gebouw (wat invloed heeft op weergerelateerde geveldegradatie). .

Leave Message

Required fields are marked *