Welke gereedschappen voor het reinigen van ramen?

Ontworpen voor rechthoekige ramen met hoeken van 90 graden, vangt dit apparaat stof op in zijn microvezelpad voordat het het vacuüm raakt, en voorkomt dat het weer de kamer in blaast. Ondanks zijn omvangrijke uiterlijk is hij verrassend licht, met iets minder dan 3 pond, en bevat hij een veiligheidstouw voor het reinigen van buitenramen, zodat het niet naar beneden valt.

Welke gereedschappen voor het reinigen van ramen?

Ontworpen voor rechthoekige ramen met hoeken van 90 graden, vangt dit apparaat stof op in zijn microvezelpad voordat het het vacuüm raakt, en voorkomt dat het weer de kamer in blaast. Ondanks zijn omvangrijke uiterlijk is hij verrassend licht, met iets minder dan 3 pond, en bevat hij een veiligheidstouw voor het reinigen van buitenramen, zodat het niet naar beneden valt. Dit werkt zelfs op zonnepanelen, die ongeveer 100 vierkante meter beslaan op één tank reinigingsoplossing. Hoog reiken is geen probleem, omdat dit tot 62 inch kan uitrekken, geen ladders nodig.

De pad is bevestigd met klittenband en houdt sterk vast, zelfs wanneer het over vuile oppervlakken wordt gesleept. Hetzelfde geldt voor de vierdelige, 61-inch aluminium verlengpaal, met een gebogen optie voor een betere hoek. Clean Magic Eraser Sheets hebben de voorkeur boven de standaard Magic Eraser-sponzen. Dit komt omdat de vellen (verkocht in verpakkingen van 1) flexibeler zijn en kleine spleten en hoeken beter kunnen bereiken.

Om een Magic Eraser Sheet te gebruiken, maakt u het nat, knijpt u het overtollige water eruit en veegt of schrobt u uw probleemoppervlak schoon. Een efficiënt hulpmiddel voor het wassen van ramen wordt altijd op prijs gesteld. De Windex-starterkit voor glasreinigingsgereedschap, speciaal bedoeld voor buitenramen, bevat een handvat, vier paalsecties van 1 voet en een pad gedrenkt in een reinigingsmiddel. U kunt een verlengstang (niet inbegrepen in de starterkit) bevestigen om nog verder te reiken, en mogelijk de noodzaak om op een ladder te wankelen om uw ramen op de tweede verdieping schoon te maken, elimineren.

Om het raamreinigingsgereedschap te gebruiken, besproeit u het raam met water, reinigt u het met het schrobkussen met lange steel en spoelt u het af voor een streepvrije glans. Er is geen handdrogen nodig en elke pad kan tot 20 ramen reinigen. We raden de Baban Window Squeegee aan, omdat de vierdelige paal kan worden gemonteerd tot 61 inch. Het aanpasbare ontwerp is voorzien van een handgreep met comfortabele grip en een reinigingskop met zowel een rakel als een machinewasbare microvezeldoek.

Bovendien past een rubberen verbinding de reinigingskop aan zodat deze in contact kan komen met elke hoek van een raam. Met een gewicht van slechts 1,5 pond zal deze rakel waarschijnlijk uw spieren en gewrichten niet belasten. Bekijk deze geweldige lijst met 20 handige en noodzakelijke hulpmiddelen voor het reinigen van ramen, zowel binnen- als buitenramen. We hebben de nieuwste robotachtige raamreiniger en andere geweldige opties waarvan je niet wist dat ze er waren.

Je borstel wordt een van de belangrijkste hulpmiddelen die je gebruikt bij het schoonmaken van je ramen, dus je moet ervoor zorgen dat je de tijd neemt om niet alleen een kwaliteitsborstel te vinden die lang meegaat, maar een borstel die ook comfortabel is om vast te houden en stevig vast te pakken. Hoewel het verleidelijk kan zijn om een borstel te kiezen die zeer stevige of harde borstelharen heeft, zijn er andere hulpmiddelen die u kunt gebruiken om alles te verwijderen dat aan uw ramen vastzit. Het gebruik van een borstel met zachte haren zorgt ervoor dat u voorzichtig en gelijkmatig kunt schrobben op alles op uw ramen en een schoon oppervlak achterlaat. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat u een stripapplicator kiest die stevig genoeg is om uw ramen te schrobben zonder dat deze beschadigd raken of uit elkaar vallen.

Hoewel u de stripapplicator niet kunt gebruiken om iets dat op uw ramen is opgedroogd te verwijderen, biedt het een geweldige manier om stukjes materiaal te bevochtigen die op het glas zijn geplakt. Als uw stripapplicator wordt geleverd met een optioneel nylon schrobkussen, kunt u desgewenst overschakelen naar deze pad om te proberen moeilijkere stoffen te verwijderen. Hoewel het verleidelijk kan zijn om naar je fijne staalwol te reiken wanneer je stukjes gedroogde insecten of boomsap op je glas tegenkomt, is het het beste om een nylon schrobkussen te gebruiken om die te verwijderen. Fijne staalwol is veel beter geschikt voor het verwijderen van minerale vlekken op uw glas.

Deze kunnen bijna onmogelijk zijn om van een andere manier af te komen, daarom moet je ervoor zorgen dat je de juiste tools bij de hand hebt om er vanaf te komen. Je kunt je staalwol gemakkelijk nat maken met een beetje zeepwater en vervolgens voorzichtig de staalwol op de minerale vlekken wrijven. De verlengstang heeft een groot bereik, zodat u gemakkelijk randen en hoeken kunt bereiken en reinigen, waardoor dit een van de beste gereedschappen voor het reinigen van ramen is voor hoge ramen. De „Neverending Reach” raamreinigingskit is voorzien van een 4-delige telescopische paal die tot 65,5 inch in totaal kan worden verlengd, waardoor het ideaal is voor hoge ramen of elk ander oppervlak dat net een beetje buiten bereik is.

Een raamreinigingsset die ongeveer 4 voet lang is, kan het beste worden gebruikt voor ramen op de eerste verdieping of autoruiten, terwijl 12 voet lange reinigingsgereedschappen (144 inch) beter af zijn om te gebruiken voor moeilijker bereikbare gebieden zoals tweede verdiepingen of zeer hoge ramen. Het kiezen van de juiste rakel is belangrijk als u uw ramen gaat schoonmaken en niet veel tijd wilt besteden aan zorgen over kleine hoeveelheden water die overblijven. En omdat niemand tijd wil verspillen aan het schoonmaken van zijn schoonmaakspullen, zijn de twee microvezeldoeken verwijderbaar en wasbaar in de machine. Ze komen normaal gesproken voor wanneer ramen worden schoongemaakt met water terwijl de zon opstaat of als water onjuist van oppervlakken wordt afgeveegd.

Omdat je je handen in een sopje hebt en mogelijk zelfs wat schoonmaakbenodigdheden aan het water toevoegt om smurrie uit je ramen te verwijderen, wil je investeren in wat rubberen reinigingshandschoenen. Als je er zeker van wilt zijn dat je het volledig doet als je je ramen schoonmaakt, moet je ervoor zorgen dat je ook de raamsporen aanpakt. Om gemakkelijk in het strakke spoor van uw ramen te komen, wilt u investeren in een reinigingsborstel voor kleine sporen. De DoCapole heeft ook een roterende vergrendelingsfunctie waarmee de hoek van de reinigingskop kan worden aangepast.

Het is gemakkelijk om dit gebied schoon te maken, omdat het wat extra werk kost, maar dit zal een enorm verschil maken in het uiteindelijke uiterlijk van uw ramen. Als je je autoruiten net zo schoon wilt houden als de ramen van je huis, probeer dan deze handglazenreiniger. Verwijder eenvoudig het reinigingskussen, bevestig een microvezeldoek aan het uiteinde en gebruik het om een stoffig dakraam af te vegen. Dit 2-in-1 glazenreinigingsgereedschap is voorzien van een rakel aan de ene kant en een schrobmachine aan de andere kant om snel glazenpoetsen te maken.

.

Leave Message

Required fields are marked *