Hoe gereedschap voor het reinigen van ramen?

Hobot-298 Window Cleaning Automatic Robot · 2.Sophinique X5 Raamstofzuiger · 3.Lomida Professional Window Squeegee Cleaner · 4.Ontworpen voor rechthoekige ramen met hoeken van 90 graden, houdt dit apparaat stof op in zijn microvezelpad voordat het het vacuüm raakt, en voorkomt dat het weer in de kamer. Ondanks zijn omvangrijke uiterlijk is hij verrassend licht, met iets minder dan 3 pond, en bevat hij een veiligheidstouw voor het reinigen van buitenramen, zodat het niet naar beneden valt.

Hoe gereedschap voor het reinigen van ramen?

Hobot-298 Window Cleaning Automatic Robot · 2.Sophinique X5 Raamstofzuiger · 3.Lomida Professional Window Squeegee Cleaner · 4.Ontworpen voor rechthoekige ramen met hoeken van 90 graden, houdt dit apparaat stof op in zijn microvezelpad voordat het het vacuüm raakt, en voorkomt dat het weer in de kamer. Ondanks zijn omvangrijke uiterlijk is hij verrassend licht, met iets minder dan 3 pond, en bevat hij een veiligheidstouw voor het reinigen van buitenramen, zodat het niet naar beneden valt. Dit werkt zelfs op zonnepanelen, die ongeveer 100 vierkante meter beslaan op één tank reinigingsoplossing. Hoog reiken is geen probleem, omdat dit tot 62 inch kan uitrekken, geen ladders nodig.

De pad is bevestigd met klittenband en houdt sterk vast, zelfs wanneer het over vuile oppervlakken wordt gesleept. Hetzelfde geldt voor de vierdelige, 61-inch aluminium verlengpaal, met een gebogen optie voor een betere hoek. Hoewel verlengstokken helpen om je voeten op de grond te houden voor de meeste klussen, zijn er momenten dat je een ladder nodig hebt om een goede scrub op een hoog raam te krijgen. Dit is geen plek om te krabbelen.

Een goede ladder kan letterlijk je leven redden. Deze systemen maken gebruik van verlengpalen met een borstelkop die 100% gezuiverd water afgeeft. Omdat het water volledig vrij is van chloor, mineralen en grotere deeltjes, droogt het perfect helder, geen rakel nodig. De voordelen van het gebruik van een watertoegevoerd paalsysteem zijn geen ladders, een groter bereik en perfect schone ramen met minder inspanning.

Watervoerpalen zijn ook gemakkelijk te leren, zelfs voor beginners. Clean Magic Eraser Sheets hebben de voorkeur boven de standaard Magic Eraser-sponzen. Dit komt omdat de vellen (verkocht in verpakkingen van 1) flexibeler zijn en kleine spleten en hoeken beter kunnen bereiken. Om een Magic Eraser Sheet te gebruiken, maakt u het nat, knijpt u het overtollige water eruit en veegt of schrobt u uw probleemoppervlak schoon.

Een efficiënt hulpmiddel voor het wassen van ramen wordt altijd op prijs gesteld. De Windex-starterkit voor glasreinigingsgereedschap, speciaal bedoeld voor buitenramen, bevat een handvat, vier paalsecties van 1 voet en een pad gedrenkt in een reinigingsmiddel. U kunt een verlengstang (niet inbegrepen in de starterkit) bevestigen om nog verder te reiken, en mogelijk de noodzaak om op een ladder te wankelen om uw ramen op de tweede verdieping schoon te maken, elimineren. Om het raamreinigingsgereedschap te gebruiken, besproeit u het raam met water, reinigt u het met het schrobkussen met lange steel en spoelt u het af voor een streepvrije glans.

Er is geen handdrogen nodig en elke pad kan tot 20 ramen reinigen. We raden de Baban Window Squeegee aan, omdat de vierdelige paal kan worden gemonteerd tot 61 inch. Het aanpasbare ontwerp is voorzien van een handgreep met comfortabele grip en een reinigingskop met zowel een rakel als een machinewasbare microvezeldoek. Bovendien past een rubberen verbinding de reinigingskop aan zodat deze in contact kan komen met elke hoek van een raam.

Met een gewicht van slechts 1,5 pond zal deze rakel waarschijnlijk uw spieren en gewrichten niet belasten. Om uw ramen schoon te maken, veegt u ze eerst af met een vochtige multifunctionele reinigingsdoek en veegt u ze vervolgens schoon met een glazen reinigingsdoek voor een streepvrije glans. U moet indien nodig opnieuw aanbrengen, maar de extra bescherming kan een aanzienlijk verschil maken tussen reinigingsbeurten. Dit twee-in-één reinigingsgereedschap heeft zowel een rakelzijde als een microvezeldoekzijde, zodat u uw ramen grondig kunt reinigen en streepvrij kunt krijgen.

Dit achtpack microvezelhanddoeken is niet alleen perfect voor het reinigen van ramen, maar kan overal in huis worden gebruikt, ook op spiegels en roestvrij staal. Deze vijfdelige raamreinigingsset wordt geleverd met een uitschuifbare paal van 24 voet, die lang genoeg is om de gemiddelde ramen op de tweede verdieping te bereiken, waardoor het een essentieel hulpmiddel is. Het kan andere dingen dan uw auto schoonmaken, dus als u op zoek bent naar een klein handgereedschap voor uw huis, kunt u deze vanuit uw auto meenemen of een apart exemplaar kopen alleen voor uw huis. Gereedschappen zoals magnetische, dubbelzijdige reinigingsmiddelen zijn geweldig voor het reinigen van hoge ramen in appartementen, terwijl douchewissers zijn gemaakt voor badkamers, autoruiten en spiegels, hoewel ze ook op andere glazen oppervlakken kunnen worden gebruikt.

De paal in deze set kan tot 11 voet worden verlengd, zodat u uw ramen kunt reinigen zonder de ladder uit te hoeven komen. Baban's gereedschap maakt het reinigen van ramen efficiënt en gemakkelijk, met de ene kant om te wassen en de andere kant om af te vegen. Laat je douchedeur er schoon en helder uitzien met deze slanke douchewisser, die overtollig water afveegt om zeepvlekken te voorkomen. Hieronder hebben we opties geselecteerd die het volledige spectrum van gereedschappen voor het reinigen van ramen omvatten, van robots die het allemaal doen, tot efficiënte verlengstokgereedschappen.

Maak ramen nat en schoon met de microvezelscrubber (die geen krassen op het glas maakt) voordat u het gereedschap omdraait om overtollig water te verwijderen met het rubberen wisserblad. Zelfs als u glazen oppervlakken schoonmaakt, kan het verkeerd doen strepen achterlaten, die ook moeten worden schoongemaakt, waardoor de werkdruk onnodig wordt verdubbeld. Als je je autoruiten net zo schoon wilt houden als de ramen van je huis, probeer dan deze handglazenreiniger. .

Leave Message

Required fields are marked *