Hoe maak je ruwe betonnen muren schoon?

De beste manieren om betonnen kelderwanden te reinigen zijn trinatriumfosfaat, azijn, reinigingsmiddelen, zeep en water of waterstofperoxide. Sommige producten zijn multifunctioneel en fungeren als reinigingsmiddel, fungicide en bactericide in één.

Hoe maak je ruwe betonnen muren schoon?

De beste manieren om betonnen kelderwanden te reinigen zijn trinatriumfosfaat, azijn, reinigingsmiddelen, zeep en water of waterstofperoxide. Sommige producten zijn multifunctioneel en fungeren als reinigingsmiddel, fungicide en bactericide in één. Ze beschadigen het beton niet, maar ze breken harde vlekken zoals olie en vuil af. Besproei de hele muur met water om stof en vuil weg te spoelen.

Spuit de muur indien nodig tijdens het reinigen zodat het betonoppervlak vochtig blijft. U kunt dus een hogedrukreiniger en een mengsel van bleekmiddel en water gebruiken. Een andere beschikbare optie is om azijn te gebruiken. Ja, onze multifunctionele vloeistof met verschillende toepassingen.

Met een mengsel van azijn en water kunt u uw betonnen vloer of muren reinigen. Het verschil tussen een azijn plus watermengsel en een bleekmiddel plus watermengsel is dat je tijdens het gebruik van bleekmiddel en water vrijwel onmiddellijk kunt sproeien en schoonmaken, maar voor azijn en water moet je het even laten zitten. Op deze manier valt de oplossing alle vlekken aan en haalt ze eruit. Als je merkt dat azijn en water je betonnen vloer of muur niet laten reinigen zoals je zou willen, probeer dan alleen azijn te gebruiken.

Laat het op de vlek of muur zitten, schrobben met een borstel met harde haren of veeg af met een doek. Vul een emmer van 5 gallon met koud water en voeg een kopje milde zeep toe (afwasmiddel of wasmiddel werkt). Dompel de borstel in het sopje en schrob de vlek totdat deze verdwijnt. Een optie is om een bleekmiddel- en watermengsel te gebruiken om het oppervlak schoon te maken en vervolgens een kit aan te brengen om toekomstige schimmelgroei te voorkomen.

Lees ook verder voor meer informatie over het beschermen van uzelf bij het gebruik van enkele van de effectieve reinigingsoplossingen. Het gebruik van verkeerde reinigingsproducten om een specifieke vlek te verwijderen, kan meer problemen veroorzaken, waaronder onnodige gezondheidsrisico's. Gewoon een beetje paranoïde, dus ik ga ervoor zorgen dat wat ik dit schoonmaak alles regelt. De beste manieren om betonnen kelderwanden schoon te maken, zijn trinatriumfosfaat, azijn en waterstofperoxide.

Bij het bouwen van keldermuren kunt u in de verleiding komen om de betonnen muren te bedekken en ze waterbestendig en luchtdicht te maken door coatings te gebruiken, zoals afdichtmiddelen, hydraulisch cement en verven. De eenvoudigste manier om uw betonoppervlak schoon te maken, is door het af en toe te vegen of af te vegen. Het wordt sterker naarmate de tijd verstrijkt, het zal lang blijven staan, dus hieruit volgt dat je ervoor moet zorgen dat je het goed schoonmaakt. Betonsealer geeft beton een schone, gladde afwerking die alle poreuze gaten en het onaantrekkelijke uiterlijk van ruw beton bedekt.

Op internet zoeken en luisteren naar mensen over het schoonmaken van de muren in de kelder van de hoofdcabine. Een grondige reiniging met een betonveilige reiniger verlicht vlekken en verwijdert deze meestal volledig. Ik herhaalde dit proces nog twee keer en spoelde vervolgens af met vers schoon water, liet het drogen en schilderde die vloer met een betonverf op oliebasis. Beton is een van de meest gebruikte bouwmaterialen, die op veel verschillende manieren kan worden gebruikt.

Leave Message

Required fields are marked *