Welke raamreinigingspaal?

Verlengpalen maken deel uit van de gereedschapsset van elke raamreiniger. Ze zijn essentieel voor het schoonmaken van ramen en het klaren van die klus.

Welke raamreinigingspaal?

Verlengpalen maken deel uit van de gereedschapsset van elke raamreiniger. Ze zijn essentieel voor het schoonmaken van ramen en het klaren van die klus. Met een paalsysteem kan een persoon een paal voor het reinigen van ramen monteren op de lengte die nodig is. Het kan bijvoorbeeld een raamreiniger in staat stellen om een paal te monteren voor het reinigen van ramen met verlengde lengtes van 4 voet tot 30 voet.

Als gevolg hiervan kan een paal van 30 voet een raamreiniger de meeste ramen met 2 verdiepingen en ongeveer 3 verdiepingen bereiken. Het gebruik van alleen de benodigde secties vermindert het gewicht van de paal bij het reinigen van ramen, waardoor meer werk met minder vermoeidheid mogelijk is. Verlengpalen voor het reinigen van ramen zijn een eenvoudig en veilig alternatief voor het uitstappen van de ladder en klimmen naar de tweede verdieping. Een briesje kan de gewichtsverdeling verstoren terwijl je op een ladder staat, en zachte, onstabiele grond kan ervoor zorgen dat de ladder omvalt.

Met Ettore telescopische raamreinigingspalen kunt u ramen van meer dan 32 voet hoog reinigen zonder een ladder te gebruiken. Een eenvoudigere en veiligere reinigingservaring vertaalt zich in efficiëntere en frequentere reinigingsprocessen met hoge toegang voor uw faciliteit. Deze functie is handig voor het horizontaal gebruiken van de rakel en bij het reinigen van raampijn met schuine rand. De Maykker Products Mini wordt standaard geleverd met een Acme Tip met een houten kegeladapter voor het gebruik van traditionele glazenreinigingsgereedschappen.

Met de telescopische palen van Unger kunt u verschillende oppervlakken reinigen en onderhouden zonder het gebruik van omslachtige ladders of liften, waardoor reiniging met hoge toegang wordt vereenvoudigd. Telescopische raamreinigingspalen zijn gemaakt van geanodiseerd geëxtrudeerd aluminium, deze palen zijn sterk en toch licht van gewicht. De best verkochte DoCapole 6-24 'Cleaning Kit biedt alles wat nodig is voor het afstoffen van binnen en buiten en voor het reinigen van ramen. Unger's lijn nLite watertoegevoerde palen houdt werknemers veilig op de grond en bereikt hoogtes tot 65 voet, waardoor het gemakkelijk is om hoogbouw raamreiniging en afstoffen te werken, zowel binnen als buiten.

Van telescopische reinigingspalen tot de bekroonde nLite-verlengstang, veiligheid en kracht gaan hand in hand met Unger reinigingsproducten met hoge toegang.

Leave Message

Required fields are marked *