Hoe maak je stenen gevelwanden schoon?

Gebruik een slang en een emmer water om de steen die buiten is aangebracht schoon te maken. Gebruik een delicate borstel met borstelharen om het oppervlak schoon te maken voordat u het goed afspoelt met vers, schoon water.

Hoe maak je stenen gevelwanden schoon?

Gebruik een slang en een emmer water om de steen die buiten is aangebracht schoon te maken. Gebruik een delicate borstel met borstelharen om het oppervlak schoon te maken voordat u het goed afspoelt met vers, schoon water. Als de steen die je moet schoonmaken zich in een gebouw bevindt, heb je wat milde zeep en een emmer water nodig. Gebruik een doek om het stenen oppervlak te wassen en spoel het onmiddellijk na het wassen af.

Elk product dat zuur bevat, mag niet worden gebruikt. De meeste steenfineer is gekweekt, of betonsteen. Dit maakt ze gevoeliger voor schade door reinigingschemicaliën dan de meeste natuurstenen. Vul een emmer met warm water en voeg een beetje azijn of afwasmiddel toe om een milde wasmiddeloplossing te creëren.

Boen de stenen schoon met een spons die nat is met de oplossing en knijp deze regelmatig uit om hem schoon te houden. Spoel het fineer vervolgens af met schoon water uit je tuinslang om er zeker van te zijn dat er geen zeepresten achterblijven. Je kunt ook borstels met zachte haren gebruiken, maar vermijd draadborstels. Gebruik geen hogedruksproeiers of zure reinigingsmaterialen die bedoeld zijn voor echte steen, tenzij u weet dat het echte steen is.

Om wat fysieke inspanning te besparen, kan een roterend gereedschap worden gebruikt, ingesteld op gemiddelde snelheid en uitgerust met een polijst- of polijstaccessoire. Breng water en zeep aan met een spons en werk het gebied vervolgens schoon met het gereedschap. Lees deze instructies grondig door voordat je je steenfineer wast. Vul een emmer met schoon water.

Waar het ook voor wordt gebruikt, het moet soms worden schoongemaakt om ervoor te zorgen dat de stenen bekleding niet beschadigd raakt. Voor meer informatie over reiniging en onderhoud of installatie van uw buitenmuren, bel Platinum Stone Fineer (41 731-8600) of vraag online een schatting aan. Het gemak van het reinigen van steenfineer is duidelijk nog een reden waarom dit zeer veelzijdige en aanpasbare product zo'n uitstekende optie is om het huis te verbeteren. Weinig materialen in de natuur zijn harder dan steen, en de mens gebruikt het al duizenden jaren als bouwmateriaal.

Het reinigen van bakstenen bekleding en tegels is niet moeilijk gezien hoe sterk, duurzaam en resistent ze tegen veel dingen zijn. Als je verder wilt gaan met je steenprojecten, bel dan North Star Stone en kijk waarom Chicagoland ons heeft gekozen vanwege hun steenfineerbehoeften. Waar het ook voor wordt gebruikt, het moet soms worden schoongemaakt om ervoor te zorgen dat het fineer niet beschadigd raakt. Zowel steen- als gekweekte steenfineer zijn in wezen onderhoudsvrij, wat een reden is dat huiseigenaren ze kiezen als onderdeel van hun buitenafwerking.

TSP of trinatriumfosfaat is een anorganische verbinding die een alkalische oplossing maakt wanneer deze wordt gemengd met water, waardoor het een geweldig reinigingsmiddel, vlekverwijderaar en ontvetter is. Voor het reinigen van steenfineer dat erin zit, hebt u een emmer water nodig met milde zeep of wasmiddel en een doek. In het geval dat de steen die je moet schoonmaken zich in een gebouw bevindt, heb je een zachte reiniger en een bak met water nodig. Stenen bekleding UK leveranciers van stenen bekleding binnen en buiten, externe stenen bekleding, zandsteenbekleding %26 architecturale steen.

Gebruik een borstel met zachte haren om het oppervlak schoon te maken voordat je het goed afspoelt met vers, schoon water. Het installeren van steenfineer is ook algemeen bekend als het installeren van gekweekte steen en wordt ook gebruikt om een decoratief of mooi uiterlijk binnen en buiten gebouwen te creëren. Als u klaar bent met schoonmaken, is het voor buitenmuren een goede optie om ze aan de lucht te laten drogen, terwijl het drogen van de binnenmuren met een schone handdoek de juiste aanpak is.

Leave Message

Required fields are marked *