Hoe tips voor het reinigen van ramen?

Begin met het spoelen van de ramen met de slang, vul dan een emmer met schoon, koud water en voeg een paar druppels vloeibare afwasmiddel toe. Gebruik een zachte microvezeldoek om over het oppervlak van het raam te gaan.

Hoe tips voor het reinigen van ramen?

Begin met het spoelen van de ramen met de slang, vul dan een emmer met schoon, koud water en voeg een paar druppels vloeibare afwasmiddel toe. Gebruik een zachte microvezeldoek om over het oppervlak van het raam te gaan. Gebruik voor hogere ramen een sponszwabber (of een zachte katoenen of microvezeldweil) op een paal. Als u liever natuurlijke reinigingsproducten gebruikt, is azijn een haalbare keuze voor het reinigen van ramen.

Azijn (azijnzuur) snijdt vet af en trekt niet, waardoor het ideaal is voor het reinigen van glas. We raden een oplossing aan van 50 procent witte azijn en 50 procent kraanwater. Wrijf de natte dweil (waarop wasmiddel zit) op het raam. Wrijf het goed om ervoor te zorgen dat al het vuil wordt opgetild.

Dit is het moment om hardnekkige sporen eraf te schrapen met de scrapper. Als u de scrapper moet gebruiken, zorg er dan voor dat u het mes alleen in voorwaartse richting passeert, d.w.z. schraap niet naar achteren - dit kan het vuil, cement enz. Over het glas slepen en krassen veroorzaken.

Je hoeft je ramen maar één of twee keer per jaar schoon te maken, zegt Forte, maar het is nog gemakkelijker als je het werk verdeelt en het kamer voor kamer doet. Een van de grootste problemen waarmee ik persoonlijk te maken heb gehad in mijn ervaring met doe-het-zelf-glazenreinigingsoplossingen, is dat ze strepen achterlaten. Neem gewoon een schone krijtbordwisser en laat hem voorzichtig over het raam lopen om vlekken weg te poetsen voor een sprankelende, schone afwerking. Wikkel papieren handdoeken om je Swiffer, spuit je ramen in met een glazenreinigingsoplossing en plak het gewoon buiten om het raam schoon te maken.

En als u niet zeker bent van uw schoonmaakvaardigheden, kunt u altijd de professionals inschakelen voor uw schoonmaak- en onderhoudsbehoeften. Je kunt licht vuile ramen - ramen met een vreemde vlek of uitstrijkje - gemakkelijk opfrissen met een reinigingsspray en een microvezeldoek. Elke keukenvaatvloeistof reinigt vuil en vet en maakt het glas glad, zodat je rakel goed glijdt. Als je liever je eigen reinigingsoplossingen maakt, voeg dan twee eetlepels witte azijn toe aan een kleine emmer warm water (dit doodt echter geen bacteriën).

Om uw uitzicht streepvrij te houden (en uw lichtminnende kamerplanten tevreden), volgt u dit deskundige schoonmaakadvies van Carolyn Forte, directeur van het Good Housekeeping Institute Cleaning Lab. Hun met katoen bedekte zaden zorgen voor een aanzienlijk reinigingsprobleem voor de raamschermen in elk huis. Als je moeite hebt om je ramen schoon te maken met een sopje of een glazenreiniger, raadt Leo Pyrah van Pilkington UK (opent in een nieuw tabblad) aan iets sterkers te proberen. Als u ze op een warme, zonnige dag probeert schoon te maken, loopt u het risico dat de reinigingsoplossing droog is voor uw ramen en een icky residu achterlaat.

Reinig alle andere delen van het raam om ervoor te zorgen dat ze er niet alleen goed uitzien, het werk ook goed. Het kan ook de reinigingsoplossing drogen voordat u de kans krijgt om hem af te vegen, waardoor lelijke strepen achterblijven. Kristalheldere ramen binnen en buiten zijn de beste manier om een goede en blijvende indruk te maken, daarom hebben we de beste tips van experts verzameld om uw ramen professioneel schoon te maken.

Leave Message

Required fields are marked *