Kunnen borstels voor het reinigen van ramen krassen?

Het zullen of mogen niet de borstelharen zijn die krassen op het glas veroorzaken, als het wordt veroorzaakt tijdens het schoonmaken, zal het hoogstwaarschijnlijk vuil zijn dat vastzit in de borstelharen dat krassen kan en kan veroorzaken. Ten eerste is het essentieel om ramen nooit droog te reinigen.

Kunnen borstels voor het reinigen van ramen krassen?

Het zullen of mogen niet de borstelharen zijn die krassen op het glas veroorzaken, als het wordt veroorzaakt tijdens het schoonmaken, zal het hoogstwaarschijnlijk vuil zijn dat vastzit in de borstelharen dat krassen kan en kan veroorzaken. Ten eerste is het essentieel om ramen nooit droog te reinigen. Het hebben van een droog raam of het gebruik van een droge papieren handdoek of doek kan stof en andere deeltjes aantrekken, die tijdens het vegen krassen op het raam kunnen veroorzaken. Zelfs als de doek of handdoek die u gebruikt zacht aanvoelt, kan deze nog steeds stofdeeltjes bevatten of aantrekken.

Zorg ervoor dat je een vochtige doek gebruikt en je ramen besproeit om ze nat te maken tijdens het schoonmaken. Ik weet dat Glass Renu krassen zal verwijderen, maar het is erg duur en er zitten veel krassen op deze ramen. Het is misschien duurder om ze allemaal te verwijderen dan alleen te betalen voor nieuwe vensters. Met onze professionele gereedschappen worden de ramen niet bekrast.

Over het algemeen wordt glas meestal bekrast door degenen die niet weten wat ze doen na een nieuwbouw of nieuwbouw. Stel dat er verf op een raam achterblijft en iemand zonder het juiste gereedschap er krassen op kan maken terwijl hij probeert de verf te verwijderen. Glaslak is een andere optie die u kunt proberen om krassen uit uw ramen te krijgen. Na het reinigen en drogen van het gebied wrijft u een klein beetje polijstmiddel in een cirkelvormige beweging in de kras.

Doe dit met een zachte doek of watje. Veeg overtollige nagellak af met een schone, vochtige doek en je zou een glad oppervlak moeten zien. Houd er rekening mee dat u niet te veel glaslak wilt gebruiken, omdat dit meer krassen of waas kan veroorzaken vanwege de schurende eigenschappen. Zoals hierboven vermeld gebruiken we alleen zachte borstels en gezuiverd water en af en toe microvezelkleding om uw ramen schoon te maken, zodat ons werk geen krassen kan veroorzaken.

Als er echter krassen in het glas zitten, is deze over het algemeen minder zichtbaar als het raam vuil is. Onze reiniging spoelt het vuil uit de kras en het is waarschijnlijker dat het licht opvangt en zichtbaar is. Dit zal een probleem zijn voor uw bouwer om mee om te gaan, maar we zullen graag een rapport schrijven om de situatie te vermelden die u zou moeten helpen bij elke discussie die u met de huizenbouwer hebt. Geloof het of niet, echt schone ramen maken een enorm verschil in het licht dat in je huis mag.

Toen ik klaar was met het schoonmaken van het glas merkte ik geen krassen op, maar ze zijn er nu zeker. Als je vuile ramen hebt die moeten worden schoongemaakt, is het laatste wat je wilt doen je prachtige ramen beschadigen terwijl je schoonmaakt. Een klant die ik 10 dagen geleden zijn ramen had schoongemaakt, belde me vandaag en zei dat hij dacht dat ik zijn ramen had bekrast. Het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen en gereedschappen is van het grootste belang om uw ramen efficiënt en correct te laten reinigen.

Zuiver watertechnologie bestaat uit een waterzuiveringsproces in vijf fasen dat wordt aangetast door zowel gedemineraliseerde hars via gemengde bedden als omgekeerde osmose, wat resulteert in 100 procent schoon water. Het is beter om het wassen en schoonmaken over te laten aan een professional die weet met welke soorten ramen ze werken en wat er mogelijk mis kan gaan en het juiste gereedschap om te gebruiken, en de juiste manier om de specifieke ramen die je hebt schoon te maken. Dit betekent dat we nooit iets schurends gebruiken wanneer we de ramen reinigen of uw kozijnen of deuren wassen en dat er geen ladders zijn om sporen achter te laten op uw muren of in uw gazon. Maar als u niet weet hoe u uw ramen goed moet reinigen of ze niet professioneel hebt laten reinigen, is het mogelijk om krassen op uw ramen te maken en blijvende schade achter te laten.

Hoewel er veel commerciële glasreinigingsopties op de markt zijn, zijn er ook een aantal recepten die u kunt gebruiken om uw eigen recepten te maken. Als vuistregel geldt dat als uw vingernagel in de kras past, is het waarschijnlijk het beste om een glasreparatiebedrijf te bellen. Als je tevreden bent met het uiterlijk, gebruik je een vochtige doek om het glas weg te vegen en eventuele overgebleven tandpasta schoon te maken. Maar wat gebeurt er als je sprankelende, heldere ramen bekrast zijn? Je prachtige uitzichten gaan van schoon en ongerept naar saai en wazig.

Leave Message

Required fields are marked *