Welke producten voor het reinigen van ramen?

De 10 beste producten voor het houden van uw Windows CleanUnger 2-in-1 microvezelschrobmachine en zuigmond. Windex All-In-One glas- en ramenreiniger voor buiten.

Welke producten voor het reinigen van ramen?

De 10 beste producten voor het houden van uw Windows CleanUnger 2-in-1 microvezelschrobmachine en zuigmond. Windex All-In-One glas- en ramenreiniger voor buiten. Rain-X glasreiniger en regenafstotend. Cinch Glass Cleaner schijnt niet alleen ramen, maar in onze tests van het Good Housekeeping Institute snijdt het ook door vet.

Gebruik het om keukenstof van apparaten, toonbanken, verlichtingsarmaturen en glazen kasten te verwijderen. Met een van de beste oplossingen voor het reinigen van ramen bij de hand, bent u klaar om gestreepte ramen gemakkelijk te verwijderen. Essentieel voor glanzende ramen, glazenreinigingsoplossingen maken die gevreesde taak een fluitje van een cent. Natuurlijk zou je een professionele glazenreiniger kunnen bellen, maar als je de klus zelf kunt beheren, waarom zou je dan niet wat geld besparen? Deze oplossingen voor het reinigen van ramen zijn immers relatief betaalbaar.

Wat is de beste streepvrije raamreiniger? Dit is altijd een belangrijke vraag. Een van de belangrijkste doelstellingen bij het reinigen van ramen is in de eerste plaats het verwijderen van strepen, dus je wilt iets dat presteert. Onze persoonlijke favoriet? Het moet Mr Muscle Window %26 Glass Cleaner zijn. Door de toegevoegde azijn reinigt het zonder een uitstrijkje in zicht te laten.

Katie Berry, lid van de Cleaning Review Board van The Spruce, merkt op dat producten met ammoniak of alcohol ontsmettingsvermogen hebben. Zep StreakFree Glass Cleaner heeft het beter schoongemaakt zonder strepen achter te laten, maar de geur was te onaangenaam. Een van de beste onderdelen van deze glasreiniger is dat hij geen residu achterlaat, zolang je maar een microvezeldoek gebruikt. Omdat ammoniak sneller verdampt dan water, is er kort na het reinigen zeer weinig gezondheidsrisico.

De gebruiksvriendelijke Invisible Glass Cleaner With EZ Grip Spray geeft een fijne nevel af, zodat hij blijft waar je hem spuit totdat je hem wegveegt, wat resulteert in een minder rommelige ervaring. Bovendien benadrukt Katie Berry, lid van de Cleaning Review Board van The Spruce, dat citroengrasolie giftig is voor honden en katten. De Rejuvenate glasreiniger heeft een krachtige stoot tegen zeepresten, hard water, roest en andere resten. Gebruik een van de keuzes van het Good Housekeeping Institute Cleaning Lab om dit vervelende karwei te versnellen.

Azijn is een specerij die kan dienst doen als reinigingsmiddel als je geen fan bent van de zure geur, voeg een paar druppels van je favoriete etherische olie toe voor een aangepaste geur. Windex presteerde beter dan zeven andere glasreinigers door vlekken en onzuiverheden consequent te elimineren en kristalhelder zicht en reflecties te produceren. De werkgroep Milieu biedt een gids voor reinigingsproducten om consumenten te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Leave Message

Required fields are marked *