Reiniging van stenen gevels?

Vul een emmer met warm water en voeg een beetje azijn of afwasmiddel toe om een milde wasmiddeloplossing te creëren. Boen de stenen schoon met een spons die nat is met de oplossing,.

Reiniging van stenen gevels?

Vul een emmer met warm water en voeg een beetje azijn of afwasmiddel toe om een milde wasmiddeloplossing te creëren. Boen de stenen schoon met een spons die nat is met de oplossing,. De meeste steenfineer is gekweekt, of betonsteen. Dit maakt ze gevoeliger voor schade door reinigingschemicaliën dan de meeste natuurstenen.

Boen de stenen schoon met een spons die nat is met de oplossing en knijp deze regelmatig uit om hem schoon te houden. Spoel het fineer vervolgens af met schoon water uit je tuinslang om er zeker van te zijn dat er geen zeepresten achterblijven. Je kunt ook borstels met zachte haren gebruiken, maar vermijd draadborstels. Gebruik geen hogedruksproeiers of zure reinigingsmaterialen die bedoeld zijn voor echte steen, tenzij u weet dat het echte steen is.

Om wat fysieke inspanning te besparen, kan een roterend gereedschap worden gebruikt, ingesteld op gemiddelde snelheid en uitgerust met een polijst- of polijstaccessoire. Breng water en zeep aan met een spons en werk het gebied vervolgens schoon met het gereedschap. Lees deze instructies grondig door voordat je je steenfineer wast. Vul een emmer met schoon water.

Vul een emmer met warm water en een kleine hoeveelheid azijn. Afwasmiddel is ook prima voor het maken van een milde reiniger voor steenfineer. Boen de stenen gevelbeplating lichtjes met een zachte, natte spons gedrenkt in de oplossing en spoel de spons vaak af om te voorkomen dat vuil terug op de gevelbeplating wordt gewreven. Nadat u de reinigingsoplossing voorzichtig hebt aangebracht, spoelt u het fineer af met vers water uit een tuinslang om ervoor te zorgen dat er geen zeepresten achterblijven.

Door ProVia vervaardigd steenfineer biedt een prachtige stoeprand met minimaal onderhoud. Het reinigen van gefabriceerd steenfineer om vuil of vuil te verwijderen, kan meestal worden gedaan met een lichte spray of afspoelen met water. Als hardnekkig vuil aanhoudt, bevochtig de steen dan met een spuitfles gevuld met warm water en een beetje mild reinigingsmiddel, en schrob voorzichtig met een borstel met zachte haren. Spoel eventuele resten van het wasmiddel weg.

Weinig materialen in de natuur zijn harder dan steen, en de mens gebruikt het al duizenden jaren als bouwmateriaal. Als je verder wilt gaan met je steenprojecten, bel dan North Star Stone en kijk waarom Chicagoland ons heeft gekozen vanwege hun steenfineerbehoeften. Gefabriceerde steen is extreem kwetsbaar en schoonmaakdeskundigen zijn altijd voorzichtig wanneer ze aanbevelen hoe het moet worden schoongemaakt. Gevelbeplating van gekweekte of betonnen steenfineer kan vatbaarder zijn voor schade door verschillende reinigingschemicaliën dan de meeste buitenkanten van natuursteen.

Om de basisprincipes voor het reinigen van gefabriceerde steen goed te lezen, raadpleegde Metselwerk drie experts op dit gebied. Zure reinigingsmaterialen, die bedoeld zijn voor natuursteen, kunnen het uiterlijk en de integriteit van uw gekweekte, fineerstenen gevelbekleding volledig veranderen en moeten worden vermeden. Er een gewoonte van maken om uw stenen gevelbeplating periodiek te inspecteren op beschadigde of losse stenen is een belangrijke manier om de buitenkant van uw huis er aantrekkelijk uit te laten zien. Gefabriceerde steenreiniger verwijdert echter atmosferisch oppervlaktevuil en gruis, waardoor een als nieuwe afwerking achterblijft.

Volgens Steve Gehring, VP van Unlimited Designs die Rocky Mountain Stone Products produceert, zullen gefabriceerde steenreinigers geen vlekken zoals teer en hydraulische olie verwijderen, vlekken die door andere bedrijven op een bouwplaats kunnen worden gemaakt. Alle steensoorten die worden gebruikt voor het bouwen van zowel residentiële als commerciële structuren zijn poreus van aard. Als je nog geen steen in je huis hebt vervaardigd, maar erover hebt nagedacht, heeft Native Custom Stone een prachtige selectie gefabriceerde steenfineer om uit te kiezen. Gebruik geen draadborstels, zuren of azijn om uw gefabriceerde steenfineer schoon te maken en niet onder druk te wassen of te zandstralen.

Omdat de steen en de motor beide op hetzelfde materiaal zijn gebaseerd, zal het gebruik van een agressieve reiniger de mortel verwijderen en de vervaardigde steen beschadigen.

Leave Message

Required fields are marked *