Hoe muren te reinigen en te desinfecteren?

Gebruik warm water en een allesreiniger voor muren met latexverf. Was dit type verf met een zachte spons en een veilige reinigingsoplossing voor alle doeleinden, zoals water, afwasmiddel en gedistilleerde witte azijn.

Hoe muren te reinigen en te desinfecteren?

Gebruik warm water en een allesreiniger voor muren met latexverf. Was dit type verf met een zachte spons en een veilige reinigingsoplossing voor alle doeleinden, zoals water, afwasmiddel en gedistilleerde witte azijn. Dompel een schone spons in je muurreiniger, wring hem droog en maak je muur voorzichtig schoon. Na 35 jaar in het bedrijf is vice-president Sabrina Fierman een expert in het laten schitteren van luxe eigendommen, en haar personeel weet dat muren nooit een bijzaak mogen zijn.

We hebben Fierman ingeschakeld om te helpen bij het identificeren van de beste manieren om vervelende vlekken en ophoping te verwijderen zonder behang of een decoratieve verfbeurt te beschadigen. Om muren schoon te houden, stofzuig geschilderde muren met een zachte borstelbevestiging. Veeg ze vervolgens af met een met doek bedekte bezem of dweil (spray met een stofmiddel voor het beste resultaat), of gebruik een elektrostatisch stofdoekje. Veeg vingerafdrukken en andere markeringen zoals stickerresten snel weg nadat ze verschijnen.

Vermijd het gebruik van een overmatige hoeveelheid water bij het reinigen van geverfde muren om druppels te voorkomen. De beste oplossing voor het reinigen van muren is gewoon warm water. Om vet van keukenwanden te verwijderen, voegt u een paar druppels afwasmiddel toe om eventuele ophoping te doorbreken. Maak gewoon een spons vochtig met de door u gekozen reiniger en begin met schrobben.

Het water trekt vuil aan en voorkomt dat het je nieuwe verf verpest. Dompel je rakel microvezelmop in het afwasmiddel, azijn en warmwatermengsel. Extra water uitwringen of persen. Je kunt dit doen met een stofdoek, een stofzuiger met een stofborstelopzetstuk of een doek rond een schone dweilkop.

Door te leren hoe u uw muren schoonmaakt, kunt u uw huis fris en schoon houden en de ophoping van stof en vuil voorkomen waardoor uw huis er saai en moe uitziet, of zelfs astma- en allergieaanvallen kan veroorzaken. Gebruik het recept voor wandreinigingsoplossing dat ik je voor de muren heb gegeven, dompel een microvezeldoek in de oplossing, knijp overtollige oplossing eruit en begin licht langs je plinten te schrobben. Ze zullen waarschijnlijk het hele deel van de muur verwijderen, de mal in het interieur van de muur opruimen en het wandpaneel vervangen. Net zoals u regelmatig vloeren schoonmaakt, hebben muren, geschilderd, steen, baksteen of behangen ook aandacht nodig.

Deze muren trekken niet alleen meer vuil aan en houden ze vast, maar je loopt ook het risico het textuurpatroon te beschadigen wanneer je ze schoonmaakt. Geen van hen maakte hun muren schoon of had er echt aan gedacht om het te doen (naast het opruimen van de voor de hand liggende, in-your-face soort rommel). Hoewel glanzende en halfglanzende verf duurzaam is, zal deze nog steeds krassen, dus gebruik altijd een zachte spons bij het reinigen van muren. Dit landelijke bedrijf weet de beste manier om muren en andere oppervlakken schoon te maken, en u kunt eenvoudig een gratis schatting krijgen op zijn website.

Niemand wil de hele dag zijn muren schoonmaken, maar zo'n groot gebied snel schoonmaken kan lastig zijn. Het mooiste is dat je waarschijnlijk al alles hebt wat je nodig hebt om je vuile muren weer schoon te krijgen. Als je op zoek bent naar schoonmaakhacks en tips, organisatie-inspiratie en eenvoudige doe-het-zelvers voor thuis en knutselen, blijf dan hangen. Nu je een totale professional bent in dit hele schoonmaken van je muren, kun je er zeker van zijn dat je je muren elke 6-8 weken schoonmaakt als je muurverf een lichtere kleur heeft, en elke 4-6 maanden als je een diepere verfkleur hebt.

Het zag er redelijk schoon uit - ik kon geen zichtbare sporen zien en was redelijk tevreden met de resultaten. Deze oplossing werkt zo goed dat je niet hard hoeft te schrobben tenzij je een langdurige, moeilijke puinhoop hebt om schoon te maken (zoals opgedroogd voedsel).

Leave Message

Required fields are marked *