Allround bouwbedrijf met meer dan 30 jaar vakmanschap

Bouwbedrijf CB Construct uit Heist-op-den-Berg beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in de bouwsector. Onder leiding van stichter en zaakvoerder Staf Cumps brengen de 5 bediendes en 25 ervaren werfmedewerkers jaarlijks talrijke projecten tot een goed einde. CB Construct blinkt uit in flexibiliteit. Alles is bespreekbaar om uw droomwoning te realiseren. Kwaliteit staat steeds voorop. Daarnaast spelen wij voortdurend in op innovaties in de bouwsector. Zo behoren we tot de pioniers in Vlaanderen voor staalskeletbouw. Daarnaast dragen wij als bouwbedrijf het traditionele metselwerk nog steeds hoog in het vaandel.

Van ontwerp tot en met volledig woonklaar

U bepaalt hoe ver onze service gaat. Alles kan!

Energiezuinig bouwen

Wij lopen steeds enkele jaren voor op de wettelijke energienormen. Zo voldoen onze woningen standaard nu al aan de energiewetgeving die pas in 2020 van kracht wordt. Dankzij de methode van staalskeletbouw zijn wij als pionier thuis in een innovatieve bouwmethode die zich perfect leent voor compact en energiezuinig bouwen.

Deelprojecten perfect mogelijk

Ook voor deelprojecten kunt u onze vakmensen inschakelen. Op zoek naar een betrouwbare partner voor het realiseren van een betonkelder, het uitvoeren van dak- en timmerwerken, gevelwerken, de aanleg van uw tuin of de plaatsing van een zwembad? Contacteer ons gerust voor een bespreking van uw project en een prijsofferte.

Ook buitenaanleg en zwembaden

Dankzij de nauwe samenwerking met zusterbedrijf CBC Zwembaden bieden wij een totaalservice voor de aanleg van buitenzwembaden én de bouw van poolhouses. Alle informatie vindt u op de site van CBC Zwembaden.

Een bouwproject in het vooruitzicht?